Offensiv satsning
Två nya medarbetare på plats

Offensiv satsning
Två nya medarbetare på plats

Tryckcentrum och Skylt&Dekor stärker sin konkurrenskraft genom två kvalificerade nyanställningar. Från och med den 3 september är Tommy Fredriksson och Ruben Karlsson, på plats. Deras kompetens kompletterar den senast tidens tuffa investeringar i effektiv maskinutrustning.

Tommy Fredriksson, 61 år, har anställts som produktionschef. Han kommer närmast från motsvarande tjänst på Printfabriken. Han har samlat en gedigen yrkeskunskap under sina 45 år i tryckeribranschen.

– Jag är inte mycket för att luta mig tillbaka utan söker nya utmaningar, säger han. Speciellt spännande ska det bli att arbeta med skylt och dekor. Det är jag nyfiken på.

Ruben Karlsson, 31 år, är anställd som digitaltryckare och preepressoperatör, uppgifter han är väl förberedd för, bland annat genom arbete med digitala storformat i Göteborg. Han har också breddat sitt kunnande genom två års studier på Hyper Island i Karlskrona. Anställningen av Ruben var viktig för att fortsätta utveckla produktionen på Tryckcentrum, som expanderat kraftigt de senaste åren.