Om oss

Från grusgolv till toppmodernt företag

Fredrik Karlsson startade Skylt & Dekor 2007 i en enkel tvätthall. Från början producerades enbart bildekor och skyltar. Ulf Dunér blev delägare 2010. Tillsammans har de mer än 35 års erfarenhet av arbete i profilbranschen. Det handlar exempelvis om bildekor, solfilm, skyltar, tryck, giveaways och kläder. Deras självklara mål är att ständigt utveckla produkter och tjänster med sikte på ökad kundnytta.

2012 breddades verksamheten genom förvärvet av Tryckcentrum AB. Målet var att förstärka produktportföljen med ett kvalificerat digitalt tryckeri och skapa synergier som totalleverantör av grafiskt material. Idag leverera vi digitaltryckta produkter till hela Sverige.

Två blir en…

För att ytterligare stärka samhörigheten samlades de båda verksamheterna i ett gemensamt bolag 2015.

Vision & mål

Vårt mål är en fördubblad omsättning till år 2020. Vägen fram stakas ut tillsammans med nöjda kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners.

Miljö

Vi arbetar kontinuerligt med att minska utsläpps- och avfallsmängder. Vi tar fasta på nya rön vid våra investeringar i maskiner, produktionsmetoder och kemikalier. Målet är minsta möjliga påverkan av den yttre och den inre miljön. Ett exempel är vår investering i två företagsbilar, som är elhybrider.

ulf

Ulf Dunér
VD, Tryckcentrum i Blekinge AB

Skylt & Dekor | Tryckcentrum

Senaste inläggen

Menu Title