Referenser

Referenser som syns

Arbetar flexibelt med hög kvalitet

berntkarlssonÅrets företag i Ronneby, Årets företag i Blekinge och på tredje plats i landet – utmärkelserna för Areff radar upp sig. Det ställer krav på oss konstaterar Bernt Karlsson. Våra värderingar och vårt sätt att vara sätter både kunden och våra anställda i fokus. Uppmärksamheten har lett till att vi syns och märks på många sätt. När vi till exempel söker nya medarbetare får vi många svar. Vi växer och det ska ske smärtfritt.

Det är självklart att våra kunder ska ställa krav på oss och lika självklart är att vi ställer krav på våra leverantörer. De kraven lever Tryckcentrum tillsammans med Skylt&Dekor upp till med råge. Trycksaks- och posthantering måste alltid fungera och göra det med kort varsel. De båda företagen agerar flexibelt och snabbt med hög kvalitet. Så valet är enkelt: Areff använder sina vapendragare i Karlskrona bland annat till kundprojekt, kuvert, bärare, datablad, egna kuvert, produktkataloger, dekaler, flyers och fordonsreklam – alltid med samma goda resultat.


 

Totalansvar i varje steg

luddwes’’Den som inte syns finns inte. Vi ville synas från E22:an. Det gör vi nu genom vår beställning med tydlig kravspec.

Skylt&Dekor tar totalansvaret. Det gäller allt från konstruktion till bygglov, gjutning av plattan liksom tillverkning och montering av pylonen. Det uppskattar jag speciellt – kvalitet i varje steg.’’

Jörgen Spitzberger, Luddwes i Nättraby


 

Våra kunder ska få 100 procent

kenny

Henric Klasson är försäljningschef på Råbergs Bil i Karlskrona, företaget som stadigt ökar sin omsättning. Försäljningskurvorna pekar stadigt uppåt nu med både Ford och Mercedes.

’’Våra kunder ska få 100 procent kvalitet. Det betyder ofta helhetslösningar med stripade fordon. Vi lever i en tuff bransch och ofta under tidspress. Varje detalj är viktig och då är våra underleverantörers jobb precis lika viktigt som vårt eget. Vi ställer helt enkelt samma krav på våra samarbetspartners som på oss själva’’

Råbergs använder Tryckcentrum och Skylt&Dekor på många sätt. Det kan handla om trycksaker, posters, folieringar eller skyltar. Samarbetet har utvecklats att bli allt mer heltäckande de senaste åren. Företagen känner varandra och finns i samma nätverk.

’’Vi får det vi köper och vi får det till rätt pris’’


 

Samarbete på många plan

dynapacSkylt&Dekor har tillsammans med Tryckcentrum inlett ett samarbete med Dynapac Compaction Equipment AB. I framtiden ansvarar de för en mängd olika tryck och stripning.

  • Stripning av specialbeställda vältar ersatte tidskrävande och dyr målning.
  • Tryckning av manualer och handböcker till vältarna innebar att en sliten egen utrustning kunde utrangeras. Stefan Aspegren, strategisk inköpare, understryker att det också innebar en markant kvalitetsökning:

’’Reservdelsböcker, skötselinstruktioner och säkerhetsmanualer hade i princip sett lika dana ut under de 20 år jag jobbat på Dynapac. Nu sneglade vi på hur bilbranschen arbetade och började trycka i fyrfärg. Hela informationspaketet samlades i en snygg A5-förpackning”.

Stripning i stället för målning

Med jämna mellanrum får Atlas Copco specialbeställningar på hur vältarna ska målas.

’’Tidigare hanterade vi detta i vårt eget måleri, men det var både dyrt och tidskrävande, berättar Stefan Aspegren. Lösning blev att Skylt&Dekor i stället stripade vältarna med högkvalitativa klisterdekaler som tål högtryckstvätt’’.


 

Lokal service med snabba leveranser

bthNär Blekinge Tekniska Högskola, BTH, gjorde sin senaste trycksaksupphandling var de tuffa kraven på snabba leveranser en avgörande faktor. Informationsproducent Cecilia Svensson summerar intrycken:

’’På BTH ville vi säkra våra korta ledtider. Det är inte ovanligt med exempelvis en flyerbeställning en tisdag för leverans fredag morgon. I vissa fall är vi till och med tvingade att få fram material inom 24 timmar. Därför var det självklart att vi genomförde vår senaste upphandling med förfrågningar till lokalt verksamma företag.’’

Ramavtalet gör det möjligt för BTH att mycket snabbt göra avropsbeställningar på Tryckcentrum. Det omfattar exempelvis kataloger, små foldrar, rollups och dekaler – i princip hela Tryckcentrums utbud.

Skylt & Dekor | Tryckcentrum

Senaste inläggen

Menu Title