Vepor och Banderoller

Stor valfrihet
med vepor och banderoller

Storformat, som vepor och banderoller, är en bra lösning för att profilera ditt varumärke eller din produkt. Detta gäller såväl permanenta som temporära lösningar. Några exempel:

  • Fasadvepor vid renovering eller information om lediga lokaler
  • Kampanjer för att snabbt få ut budskap
  • Interiör dekoration på kontor, i butiker eller som ljuddämpare i stora lokaler

Vepor och banderoller är lättare att transportera än exempelvis en plåtskylt. Dessutom tål de transporter bättre än de flesta andra medier. Vepor och banderoller är flexibla lösningar. De ger ett levande intryck och är ett billigt sätt att byta budskap på – stor effekt för lite pengar.

Produktfakta

Vepa är benämningen på produkter i olika material – exempelvis plast eller tyg – med högkvalitativt tryck. Vepor och banderoller används både inomhus och utomhus. Det finns täta varianter och vepor i form av nät, där materialet är perforerat med små hål för att kunna släppa igenom vind.

Banderoller är mindre vepor som är lätta att sätta upp och ha med sig. De produceras både för inomhus- och utomhusbruk. En banderoll förses vanligtvis med öljetter för att enkelt kunna spännas upp på den plats där den ska synas.

En XXL-vepa är flera mindre vepor som sys ihop till en större vepa. XXL-vepor används ofta som fasadvepor eller som bakgrundsfonder i mässmontrar.

Skylt&Dekor ansvarar alltid för att beställningen av vepor och banderoller är monterad på plats oavsett storlek.

 

 

Skylt & Dekor | Tryckcentrum

Senaste inläggen

Menu Title